Review: Unconditional

Iedereen beleeft in het leven moeilijke momenten, tijdens deze soms ook eenzame momenten, kom je erachter dat je er nooit alleen voor staat. Liefde is namelijk het sterkste wat er is. 

Samantha leidt een gelukkig leven met haar man, tot hij wordt gedood door een zinloze daad van geweld. Ze verliest het geloof en de wil om verder te leven. Een ontmoeting met twee kinderen leidt tot een hereniging met Joe, een jeugdvriend.

Mening

Unconditional (2012) is is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, dit was dan ook de reden waarom wij hebben besloten deze film te gaan kijken. Waargebeurde verhalen spreken ons beide erg aan, vooral omdat er vaak een duidelijke boodschap in is opgenomen.

Het is een film die wij iedereen aanraden om te gaan kijken. Direct vanaf het begin word je meegetrokken in het verhaal en ben je benieuwd wat er gaat gebeuren. Hierdoor zit je direct vanaf het eerste moment in de film. Wel raden wij het aan om voor het bekijken van de film een doos tissues aan te schaffen, want er zitten een aantal emotionele momenten in. Ook zijn er momenten met humor, maar ook spannende momenten waarbij je wilt weten wat er gaat gebeuren.

Op het eind wordt verteld hoe ze tot dit verhaal zijn gekomen en dat 28% van de kinderen in de wereld opgroeit zonder vader, een groot percentage dus! Op het eind werden er ook nog beelden getoond over de echte ‘Papa Joe’, wat wij beiden ook een goede toevoeging vinden geven aan de film en het verhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op Instagram!

Instagram has returned invalid data.